AIRFLOW® Prophylaxis Master

Leírás

Az EMS legújabb fejlesztése az Irányított Biofilm Terápiához, eredeti AIR-FLOW® és PIEZON® kezelésekre alkalmas készülék.

Bármikor elvégezhető vele szubgingivális és szupraginigivális porfúvás vagy PIEZON® NO PAIN depurálás (az Irányított Biofilm Terápia 3 lépése). Gyakori, professzionális használatra lett kifejlesztve, egyedi forma, magas precizitás, könnyű karbantartás és a legszigorúbb higiéniai előírásoknak való megfelelés jellemzi. Az érintős kezelőfelülettel könnyedén beállítható a por mennyisége és a por sugár erőssége. A Perio mód garantálja a biztonságos szubginigivális applikációt: Automatikusan érzékeli a készülék, hogy melyik portartály lett csatlakoztatva, és szükség esetén magától átvált a finomabb Perio módba.

 

Az eredeti AIR-FLOW® PLUS por garantálja a lerakódások megbízható, gyors és hatékony eltávolítását, miközben kíméletes a szövetekhez, és a páciens számára sokkal kellemesebb a beavatkozás.

Az eredeti PIEZON®technológia lényege a kíméletesség, maximális hatékonyság a szövetek megóvása mellett. A lineráris vibráció intelligens visszajelzéssel a fájdalommentes kezelést tesz lehetővé.

Ide kattintva megtekintheti a webáruházban

 

Tartalmazza:

1 db PIEZON kézidarab

1 db AIR-FLOW kézidarab

1 db PERIO-FLOW kézidarab

1 db AIR_FLOW portartó kapszula – polimerizált, kémiai és fizikai behatásokkal szemben ellenálló anyagból készült, nagy űrtartalma biztosítja a hatékonyságot

Nyomásvezérlő torony – pillanatok alatt nyomás alá helyezi vagy nyomásmentesíti a tartályt

2 db átlátszó palack – a PIEZON palack lehetővé teszi, hogy ne csak desztillált vizet, de speciális oldatot is lehessen használni. A NIGHT CLEANER palack a nap végén szükséges vízjárat tisztításra és fertőtlenítésre szolgál

új interaktív érintőpanel – 10 szintű teljesítményvezérlés, állítható hőfok és hangszint, hangjelzések és karbantartási igény kijelzés

Új tömlő – innovatív „plug and play” rendszer a könnyen szétszedhető és szervizelhető. A portömlők orvosi acélból készültek, ami garantálja a hosszabb élettartamot.

Vezeték nélküli rozsdamentes lábkapcsoló „Boost” (ugrás) móddal

Átlátszó, külső víz és levegőszűrők – könnyen ellenőrizhetőek

Beépített átmosórendszer – egy perc alatt átmossa az AIRFLOW® és PIEZON® vízjáratokat.

Új Fájdalommentes Technológia – a kimeneti teljesítmény dinamikusan reagál a műszerre gyakorolt hatásra. Nincs fogkő – alacsony teljesítmény. Nagyobb fogkő ellenállás – magasabb teljesítmény a minimál invazív kezelés érdekében.

Hűtés – állítható vízhőfok a kellemes kezelés érdekében

Hűtés – állítható vízhőfok a kellemes kezelés érdekében

További információk

Gyártó

EMS