Diplomat DL320

Category:

Leírás

Az Ön igényeire szabva

A DC350 egy székre szerelt felsőkaros, a DL320 függőtömlős kezelőegység. Mindkét gép teljes mértékben az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően alakítható. A modellekre 6 kézidarabot lehet felszerelni az orvosi, négyet az asszisztens oldalra. A kényelmes tálcatartó asztal (rozsdamentes acél vagy műanyag) segítségével a kéziműszereket és anyagokat mindig kéznél tarthatja. A fogorvosok és páciensek egyaránt értékelik a vizesblokk új verzióját, az elektromos vagy kézi vezérléssel kifordítható köpőcsészét. A vizesblokk rendelhető száraz és nedves szívóval egyaránt, Cattani, Metasys vagy Dürr amalgám szeparátorral, illetve Dürr 1 vagy 2 szelepes nedves szívás előkészítéssel.

A székre szerelt kezelőegységek rendelhetőek programozható vagy csak kiszálló pozícióval rendelkező kezelőszékkel.

DL320 Orvosi pult
Az orvosi pult 7 colos kapacitív színes érintőképernyővel rendelkezik, ami a szék és a műszerek aprólékos beállítását teszi lehetővé.  Négy felhasználó mentheti el az egyes műszerekre vonatkozó beállításait egyenként 9 különböző programhelyre a saját nevük alatt. A lábkapcsolón, ami vezeték nélküli változatban is kapható, szintén vannak programozható gombok, így ezeket a legyakrabban használt funkciókkal társíthatja a felhasználó. Az USB felületen digitális röntgen képeket jeleníthetünk meg (max. 800×480 felbontású bmp vagy jpg kiterjesztésű fájlokból).

A Diplomat kezelőegységeket 47 különböző színű kárpittal lehet rendelni. Ezekből sok szín elérhető a kerámia köpőtál és a vízrész színezésére is.

Rendelhető színek

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Áramfelvétel 230 V ± 10%
Max. felvett teljesítmény 230 V/50 Hz mellett 400 VA + 10%
Bemeneti levegő nyomás 0.45 – 0.8 MPa
Bemeneti víznyomás 0.3 – 0.6 MPa
Kezelőegység nettó súlya 90 kg + max. 20 kg acc. to version
Érintésvédelem I. osztályú készülék
Érintésvédelmi osztály B típusú készülék
Pohártöltéshez a víz hőmérséklete 36 ± 5 °C (ha van vízmelegítő)
A pultra szerelt tálca max. terhelhetősége 1.5 kg
Oldalsó tálca max. terhelhetősége 3 kg
Csomagolási méretek (H/SZ/M) 1580 x 1070 x 680 mm
Kezelőegység súlya (csomagolással) 145 kg + max. 35 kg