Üdvözöljük a MODENT Fogászati Szerviz honlapján.

Vállalkozásunk 1985-ben kezdte meg működését mint egyéni vállalkozás fogorvosi berendezések szervizelésének céljából. Azokban az időkben az egyetlen nem állami szolgáltató volt ezen a területen.

Tíz év elteltével bővítettük tevékenységünket fogászati berendezések és anyagok kereskedelmével. 1998-ban költöztünk a jelenlegi helyünkre ahol a szervizeléshez szükséges helységek mellett kiállítóterem és eladótér is kialakításra került.

Célkitűzésünk, hogy megfelelő  hátteret, megbízható szervizt és gyors kiszolgálást  biztosítsunk a minket választó ügyfeleknek. Nem vagyunk és nem is szeretnénk a legolcsóbbak lenni mert egy bizonyos árszint alatt nem lehet biztosítani korrekt szolgáltatást. Kerüljük a gyenge minőségű -sajnos egyre inkább terjedő-(„egyszer használatos”) nem javítható eszközök forgalmazását.

 

Az alacsony ár okozta öröm hamar elmúlik, a silány áru vagy szolgáltatás okozta bosszúság sokáig megmarad!

 

Igyekszünk , hogy az Önök elvárásait és lehetőségeit messzemenően figyelembe véve, az adott célnak leginkább megfelelő színvonalú, felszereltségű és árfekvésű terméket ajánljuk. Kívánságra aktívan közreműködünk a

fogászati rendelő tervezésében kialakításában egészen a működési engedélyek beszerzéséig.

Vevőink számára megteremtjük a szükséges pénzügyi forrást, akár lízing ügyintézésről akár Európai Uniós pályázat írásról legyen szó.

Amennyiben a honlapon szereplő termékek között nem találja meg a keresett eszközt, igényükkel forduljanak hozzánk bizalommal és mi a rövid időn belül elküldjük ajánlatunkat. Az általunk nem forgalmazott termékek vagy szolgáltatások esetén az évek óta bevált partnereinkre támaszkodunk.

Legfontosabb és egyben legrégebbi beszállítóink:

  • 2004.óta képviseljük Magyarországon a Piestany-i Diplomat-Dental (volt Chirana-Dental) kezelőegység gyártót.

A Diplomat termékek kiválló ár-érték arányt képviselnek a piacon, melynek bizonyítéka az országban eladott több mint 800 darab fogászati kezelőegység.

  • A svájci EMS céget 2003 óta képviseljük. Ultrahang és Air-flow technikában piacvezető gyártó a világon.

A kiemelkedő minőség sajnos magas árral is párosul amit a magyar piacon kevesen fizetnek meg.

  • Az EKOM (Szlovák) kompresszorokat gyártó cég termékeivel több mint 15 éve foglalkozunk.

Kiválló minőségnek és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ma már a világ számos országában jelen vannak.

Magyarországon az eladott kezelőegységek több mint felét Ekom kompresszorral helyezik üzembe.